Timmerwerk

Van meubels tot vlonders, schuttingen, tuinhuisjes en carports. Wij pakken alle projecten aan, van klein tot groot.

Waarom Sieb Bouw?

Ook voor diverse timmerwerken kunt u bij mij terecht. Boeiboorden vervangen, schuttingen plaatsen, vlonder, schutting, carport, tuinhuis maken je kunt het zo gek niet bedenken en wij verzorgen het.

Ook voor klein timmerwerk in en rondom uw woning heeft Sieb Bouw de expertise in huis om kwalitatief vakwerk te leveren. Voor grote timmerwerken zoals een aanbouw van bijvoorbeeld een veranda, of een vide, een houten tuinhuisje, een carport, of op maat gemaakte kozijnen, dan kunnen wij u adviseren met al onze kennis en ervaring die we hebben op dit werkvlak.

In veel gevallen komt het neer op maatwerk, en daarin staan uw wensen voorop, denken wij mét u mee en werken wij samen tot het gewenste resultaat.

Timmerwerk - Sieb Bouw

Nieuwsgierig? Laat u inspireren!

Bekijk onze timmerwerk projecten

Referenties Sieb Bouw

Timmerwerk - Sieb Bouw

In 2017 hadden wij een perceel gekocht en een architect in de arm genomen om samen met ons een huis te ontwerpen. De architect heeft ons Sieb Bouw aanbevolen. Wij zijn van a tot z tevreden over Sieb Bouw. Alles ging in goed overleg en harmonie. Wij gingen voor een project met zo min mogelijk meerwerk, zodat we vanaf het begin de kosten goed konden overzien. Hier is Sieb Bouw helemaal in meegegaan. Het was voor ons de eerste keer dat we een huis lieten bouwen.  Dat was natuurlijk heel spannend.  Door het vertrouwen dat Sieb Bouw ons vanaf het begin af aan gaf en de open communicatie konden wij er ook echt van genieten. Wij bevelen Sieb Bouw zeker aan. We hebben een prachtig huis, dit is te danken aan het vakmanschap en de flexibiliteit van Sieb Bouw. Waar wij ook echt blij mee waren is dat wij tijdens de bouw steeds mochten komen kijken. Er werd voldoende tijd vrijgemaakt voor ons om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Goris, Huissen

Timmerwerk - Sieb Bouw

Pascal werd ons aangeraden door een goede vriend. Hij heeft bij ons op kantoor een kleine verbouwing uitgevoerd (minder hokjes gemaakt) en zelfs wat klein timmerwerk verricht (vergader- & lunchtafel). We waren daarna zo tevreden over Pascal dat hij ook thuis bij ons wat timmerwerk heeft verricht. Het is snel schakelen, hij denkt goed met je mee en hij komt zijn afspraken na! We raden Sieb Bouw aan, we zijn zeer tevreden.

Brugman, Stichtse Vecht