Siebbouw

Bedrijfsprofiel


Mijn naam is Pascal Siebenheller en ik woon in Westervoort. Ik heb 22 jaar bouwervaring als timmerman en de laatste 8 jaar als uitvoerder. Ik ben werkzaam geweest in alle bouwdisciplines zoals nieuwbouw, utiliteitsbouw, woningbouw, verbouwingen, renovatie & onderhoud.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij voorop, ik ben pas tevreden als u dat bent. Mijn belangrijkste kwaliteit is persoonlijke benadering in combinatie met ouderwets vakmanschap. Mijn werkgebied betreft voornamelijk de Provincie Gelderland, daar ken ik mijn contacten en leveranciers.

Sieb Bouw kan uw aanbouw, verbouwing, overkapping , dakkapel, carport, badkamer enzovoorts  van A tot Z regelen en neemt al uw zorgen uit handen. Dit komt door mijn jarenlange ervaring als timmerman en uitvoerder.  Hierdoor heb ik een groot netwerk van  constructeurs, architecten, onderaannemers, leveranciers  en  vooral  van vakmensen opgebouwd.

Graag hoor ik van u wat u verwacht van Sieb Bouw, niks is te gek de klant is koning. Er bestaat voor mij maar één manier van zakendoen en dat is eerlijk! Dat betekent dat u krijgt waarvoor u betaalt en niet betaalt wat u niet krijgt.

Afspraak is afspraak.