Siebbouw

Aanbouw

In de praktijk kan verbouwing van uw huidige woning een uitstekend alternatief zijn in plaats van verkoop van de desbetreffende woning.  Een van de mogelijkheden om uw woning aanzienlijk te vergroten is het uitbreiden van uw woonkamer en/of keuken d.m.v. een aanbouw in combinatie met verbouwing. In de praktijk wordt tijdens het uitbreiden van de woning met een aanbouw ook veel  in de woonkamer aangepast en/of gerenoveerd. Hierbij kunt u denken aan het toepassen van vloerverwarming en een nieuwe vloerafwerking zodat het één geheel wordt met de aanbouw. Ook het opnieuw spuiten of glad maken van plafonds en/of afwerken van wand  behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is de begane grond weer helemaal representatief en dat met extra woonruimte! Ook de waarde van uw huis stijgt hiermee. Dat is dubbel genieten!

Flexibel
Door mijn flexibele instelling kan alles geheel naar eigen wens worden uitgevoerd.

Kozijnen
Voor uw aanbouw kunt u uw wensen kenbaar maken, ook voor wat betreft de kozijnen. Maar ik adviseer u wel goed met betrekking tot de mogelijkheden in zowel de praktische als esthetische kant van bepaalde keuzes! De kozijnen die ik toepas zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Welke standaard worden voorzien van HR++ dubbelglas.

ik lever kozijnen uitgevoerd in:
• Hardhout
• Kunststof

Indien nodig kan ik u helpen met het ontwerp van uw aanbouw en verzorg ik de aanvraag voor een vergunning voor uw aanbouw.